CLUB ROTARY Baia Mare 2005
"Be a gift to the world"

Intalnire comuna in Belgia, la Clubul Rotary Waterloo

O delegatie a clubului nosru a efectuat o vizita la Rotary Club Waterloo, District 162, Belgia, prin bunavointa fostului nostru coleg Octavian Talpos, actualmente membru in clubul belgian.
2015-10-01

O delegatie a clubului nosru a efectuat o vizita la Rotary Club Waterloo, District 162, Belgia, prin bunavointa fostului nostru coleg Octavian Talpos, actualmente membru in clubul belgian.

Dupa participarea la intalnirea clubului, chiar inainte de cina luata in comun, in mod spontan, conducerea clubului Rotary Waterloo si-a exprimat dorinta de infratire cu clubul nostru si de a participa la proiecte de viitor, in comun, fara a lasa prilejul delegatiei noastre de a prezenta scrisoarea de intentie ce avea acelasi subiect.

Sunt, deci, premise extrem de favorabile pentru finalizarea acestei infratiri si dezvoltarea rapida a unor proiecte in comun.

rotary baia mare 2005 and rotary waterloo

EVENIMENTE viitoare

arhiva EVENIMENTE

Nu exista evenimente viitoare inregistrate in baza de date.

Saptamana Inimii, 2013-09-29
Luni, 8 octombrie 2012, rotarienii din cluburile Baia Mare 2005 şi Baia Mare l-au avut în mijlocul lor pe Radu Popescu, Guvernatorul Districtului Rotary 2241 România şi Republica Moldova. Radu le-a vorbit prietenilor băimăreni, înainte de toate, despre prietenie, despre necesitatea ca împreună să descoperim nevoile comunităţii şi să încercăm ca prin voluntariatul care ne animă, să realizăm proiecte care să ajute comunitatea. Pentru reuşită, cluburile trebuie să-şi dovedească forţa şi implicarea, astfel încât comunitatea să fie conştientă de proiectele şi serviciul către aceasta, respectiv bine informată despre ceea ce facem şi de ce. Alături de noi, în mişcarea rotariană, trebuie aduşi oamenii de calitate ai municipiului, profesioniştii deosebiţi animaţi de acelaşi crez al serviciului pentru că numai aşa vom putea face lumea din jurul nostru mai bună, prin exemplul propriu de voluntariat, de credinţă în binele aproapelui. De asemenea, nu trebuie de neglijat misiunea tinerilor în Rotary, acest fapt fiind recunoscut la nivel internaţional, “Noua Generaţie” devenind a cincea cale de serviciu în Rotary. A salutat eforturile Rotaract T.E.A.M. Baia Mare ai cărei tineri membri dau dovadă de entuziasm, sunt deschişi voluntariatului şi doresc o implicare reală şi cât mai activă în viaţa comunităţii. A fost plăcut surprins să afle de suprapunerea fericită a două evenimente deosebite: organizarea Conferinţei Districtuale Rotaract la Baia Mare, între 12-14 octombrie şi ceremonia chartării primului club Interact din istoria urbei noastre. Nu în ultimul rând, Guvernatorul şi-a exprimat dorinţa ca reuniunile districtuale să aibă o prezenţă notabilă din partea cluburilor, să fim mai prezenţi în acţiunile rotariene internaţionale, să participăm activ la programele Fundaţiei Rotary International prin donaţii şi acţiuni de voluntariat iar cluburile să se implice mai puternic şi în proiectele districtuale.