CLUB ROTARY Baia Mare 2005
"Be a gift to the world"

Rotary Baia Mare 2005 a sarbatorit 10 ani de activitate

In data de 17 octombrie, Rotary Club Baia Mare 2005 a sarbatorit impreuna cu prieteni si colegi din district si din alte cluburi infratite, 10 ani de activitate rotariana. Presedintele clubului Rotary Baia Mare 2005, Dan Grumaz, alaturi de Guvernatorul Districtului, Daniel Tanase, au subliniat realizarile clubului in anul rotarian 2014-2015 si au punctat ca aceste realizari sunt defapt rezultanta activitatii din trecut a clubului.
2015-10-17

rotary baia mare 2005In data de 17 octombrie, Rotary Club Baia Mare 2005 a sarbatorit impreuna cu prieteni si colegi din district si din alte cluburi infratite, 10 ani de activitate rotariana. Presedintele clubului Rotary Baia Mare 2005, Dan Grumaz, alaturi de Guvernatorul Districtului, Daniel Tanase, au subliniat realizarile clubului in anul rotarian 2014-2015 si au punctat ca aceste realizari sunt defapt rezultanta activitatii din trecut a clubului.

A fost un bun prilej de rememorare a primelor actiuni ale clubului nostru alaturi de PDG Ivan Bloch si Past president Maria Trus, nasii clubului nostru din partea districtului, respectiv Rotary Baia Mare.

rotary baia mare 2005

La cina festiva organizata cu acest prilej am avut placerea de a-i gazdui pe prietenii nostri rotarieni din 29 de cluburi si 4 tari, in care voia buna si bucuria au fost invitate la fiecare masa.

De asemenea, am fost onorati cu prezenta PDG Marian Mocanu, Ovidiu Cos, Martha Maria Mocanu si Ionica Sbarciu.

Nu puteau lipsi de la aceasta sarbatoare si membrii din noua generatie, Interact Baia Mare si Rotaract Baia Mare TEAM.

prietenii rotary baia mare 2005

EVENIMENTE viitoare

arhiva EVENIMENTE

Nu exista evenimente viitoare inregistrate in baza de date.

Saptamana Inimii, 2013-09-29
Luni, 8 octombrie 2012, rotarienii din cluburile Baia Mare 2005 şi Baia Mare l-au avut în mijlocul lor pe Radu Popescu, Guvernatorul Districtului Rotary 2241 România şi Republica Moldova. Radu le-a vorbit prietenilor băimăreni, înainte de toate, despre prietenie, despre necesitatea ca împreună să descoperim nevoile comunităţii şi să încercăm ca prin voluntariatul care ne animă, să realizăm proiecte care să ajute comunitatea. Pentru reuşită, cluburile trebuie să-şi dovedească forţa şi implicarea, astfel încât comunitatea să fie conştientă de proiectele şi serviciul către aceasta, respectiv bine informată despre ceea ce facem şi de ce. Alături de noi, în mişcarea rotariană, trebuie aduşi oamenii de calitate ai municipiului, profesioniştii deosebiţi animaţi de acelaşi crez al serviciului pentru că numai aşa vom putea face lumea din jurul nostru mai bună, prin exemplul propriu de voluntariat, de credinţă în binele aproapelui. De asemenea, nu trebuie de neglijat misiunea tinerilor în Rotary, acest fapt fiind recunoscut la nivel internaţional, “Noua Generaţie” devenind a cincea cale de serviciu în Rotary. A salutat eforturile Rotaract T.E.A.M. Baia Mare ai cărei tineri membri dau dovadă de entuziasm, sunt deschişi voluntariatului şi doresc o implicare reală şi cât mai activă în viaţa comunităţii. A fost plăcut surprins să afle de suprapunerea fericită a două evenimente deosebite: organizarea Conferinţei Districtuale Rotaract la Baia Mare, între 12-14 octombrie şi ceremonia chartării primului club Interact din istoria urbei noastre. Nu în ultimul rând, Guvernatorul şi-a exprimat dorinţa ca reuniunile districtuale să aibă o prezenţă notabilă din partea cluburilor, să fim mai prezenţi în acţiunile rotariene internaţionale, să participăm activ la programele Fundaţiei Rotary International prin donaţii şi acţiuni de voluntariat iar cluburile să se implice mai puternic şi în proiectele districtuale.